mohajerat
mohajerat

مهاجرت خويشاوندي روش فدرال

ارسال گرديده در مهاجرتبرچسب ها شيوه هاي مهاجرت،مهاجرت خويشاوندي هجرت خويشاوندي راه و روش فدرال براي مبادرت به كسب اقامت كانادا از خط مش هجرت خويشاوندي فدرال بايستي يك عدد از اعضاي مرتبه نخستين خانواده متقاضي ساكن كانادا باشد و آمادگي پذيرش تعهدات مربوط به راه و روش خويشاوندي را داشته باشد . 

مهاجرت به كانادا
هنگام ارائه درخواست مسافرت از راه و روش خويشاوندي با اهميت مي‌باشد كه نيز شخص كانادايي (اسپانسر كننده) و هم شخص درخواست كننده سفر (اسپانسر شونده) هر دو واجد حالت واجب جهت تشكيل پرونده باشند . 
در شراي شما به عنوان يك فرد كانادايي اسپانسر يك عدد از قوم خويش جهت سفر به كانادا ميشويد از لحاظ قانوني مسئوليت حمايت مالي از شخص مهاجر را هنگام ورود به كانادا داريد . 
به عنوان فرد حامي مالي كننده شما مي بايست اطمينان حاصل نماييد كه فرد مهاجر درخواست هيچگونه امداد مالي دولتي را نخواهد نمود . 
راه مهاجرت خويشاوندي به دو مجموعه تحت تقسيم ميشود: هجرت همسر، سهيم معاش و فرزندان وابسته . هجرت بقيه بستگان واجد شرايط هجرت به كانادا با دقت به مساحت بزرگ و تنوع جغرافيايي و آب و هواي كانادا مبادرت براي مسافرت همسر و فرزندان وابسته همسر شما و همينطور فرزندان متعلق به شما يا همسرتان مي‌توانند براي كسب اقامت مستمر كانادا واجد موقعيت باشند . . 
درخواستهاي خط مش هجرت خويشاوندي براي همسر يا فرزندان مي‌توانند هم در صورتيكه فرد حامي مالي كننده در باطن و هم در صورتي‌كه بيرون از كانادا معاش كند، تشكيل شود . 
به اين مفهوم كه براي اقدام به مسافرت همسر يا اين كه فرزندان الزامي به زندگي شخص اسپانسركننده در كانادا وجود ندارد . 
شما مي‌توانيد حامي مالي همسر يا فرزندان وابسته خود يا اين كه همسرتان شويد درصورتي كه شهروند يا اين كه داراي اذن اقامت مستمر كانادا بوده و بيش از 18 سال سن داشته باشيد . 
شما مي توانيد به تيتر اسپانسر همسر يا فرزندان خويش كه با شما در كانادا معاش مينمايند مبادرت كنيد، چه بسا درصورتي كه آن ها شرايط اقامت رسمي در كانادا را نداشته باشند، البته واجد شرايط كسب اقامت باشند . 
شما همچنين ميتوانيد به عنوان اسپانسر براي همسر و يا اين كه فرزندان خويش كه در بيرون از كانادا معاش مينمايند اقدام به تشكيل پرونده هجرت نماييد، در صورتيكه ايشان واجد تمام حالت ضروري باشند . 
وقتي كه شما براي همسر يا فرزندان خود يا اين كه همسرتان اقدام به تشكيل پرونده درخواست مهاجرت به خط مش خويشاوندي ميكنيد، مي بايست نشان دهيد كه بضاعت و توان كافي براي سرپرستي و حمايت از آن ها را داريد . 
هر يك سري كه الزامي به نشان دادن دست كم درآمد را (كه با حداقل درآمد اضطراري براي خانواده ها انطباق داشته باشد) نداريد زيرا نشان دادن حد مشخصي از مقدار درآمد مربوط به رويه خويشاوندي براي كسب اقامت ساير اعضاي خانواده غير از همسر و فرزندان هست . 
همچنين در صورتيكه فرزند متعلق شما يا اين كه همسرتان خويش نيز داراي فرزند يا اين كه فرزنداني باشد شما مي بايست از وضعيت مالي مشابهي پيروي فرماييد . 
هجرت خويشاوندي حالت حتمي براي حامي مالي شدن شما و فرد مسئله حمايت از اعضاي خانواده شما بايستي يك قرارداد حمايت مالي امضا فرماييد كه شما را داراي تعهد به فراهم كردن حمايت مالي حتمي از شخص اسپانسر شونده در صورتيكه اضطراري باشد مي كند . اين توافق طومار همينطور بيان مي دارد كه در صورتيكه فرد اجازه اقامت دائمي كانادا را كسب نمايد همگي سعي خويش را جهت تامين زندگي خويش به عمل خواهد آورد . 
شما مي بايست حمايت مالي براي همسر سه سال و براي فرزندان تا روستا سال و يا وصال به سن 25 سالگي (هركدام كه زودتر فرابرسد) نگهداري فرمائيد . قوانيني كه بر اساس آن ممكن است شما واجد موقعيت حامي مالي شدن نباشيد: عدم امكان آماده ساختن حمايت مالي لازمي كه قبلا نسبت به كسي وفادار گرديده بوده و امضا كرده بوديد . محكوميت به حكم دادگاه براي پرداخت نفقه يا اين كه تامين هزينه هاي فرزند . اخذ اعانه و وجوه مالي از دولت براي دلايلي غير از ازكارافتادگي . محكوميت به جرمي جنايي يا اين كه جنسي و يا اين كه ارتكاب جرم برعليه اعضاي خانواده خويش بسته به شرايطي از قبيل ماهيت جرم ارتكابي، زمان وقوع آن و اين‌كه آيا محكوميت شامل عفووبخشش يا بخشودگي گرديده بوده . ديركرد يا عدم پرداخت تعهدات و وامهاي مهاجرتي . زنداني بودن . اعلام ورشكستگي مالي كه هنوز خاتمه نيافته باشد . در صورتيكه پيش از اين حامي مالي كسي گرديده باشيد كه بعدا از دولت كانادا در خواست كمكهاي مالي نموده باشد ممكن است كه ديگر واجد شرايط اسپانسر شدن تشخيص داده نشويد . موقعيت ديگري نيز ممكن مي باشد وجود داشته باشند كه در اينجا ذكر نگرديده ولي مي توانند منجر شود كه شما قابليت و امكان اسپانسر شدن براي ديگران را نداشته باشيد . در‌صورتي‌كه شما يك شهروند كانادا مي باشيد كه در درحال حاضر حاضر در خارج از كانادا سكونت دارد، درصورتي مي‌توانيد مبادرت به درخواست مسافرت راه خويشاوندي براي همسر و فرزندان خود كنيد كه قصد شما زندگي و اقامت در كانادا يار با همسر و فرزندانتان پس از كسب ويزاي اقامت باشد . 
اگر شما در كبك معاش مي‌كنيد بايد كليه حالت مهاجرت خويشاوندي كبك را پس از كسب تاييديه اداره مهاجرت كانادا مبني بر واجد شرايط بودن شما جهت حامي مالي شدن داشته باشيد . 
حامي مالي كردن بقيه قوم و قبيله واجد شرايط در صورتيكه شما شهروند يا فرد داراي حق اقامت مستمر كانادا باشيد و دست‌كم 18 سال سن و حضور فيزيكي در خاك كانادا داشته باشيد ميتوانيد اسپانسر خويشان خود به شرح ذيل شويد: بابا و مادر پدربزرگ و مادربزرگ خواهران و برادران و فرزندان آنها، نوه ها و فرزنداني كه يتيم مي‌باشند و زير 18 سال بوده و تزويج نكرده باشند طفل هاي تحت 18 سال كه بخواهيد سرپرستي آن ها را بر عهده بگيريد . يك نفر از خاندان در صورتيكه فرد نزديكتري كه بتواند پايين حمايت شما قرار بگيرد و شهروند يا فرد مقيم كانادا باشد و واجد موقعيت حامي مالي شدن نيز باشد وجود نداشته باشد . قوانيني كه بر پايه آن ممكن مي‌باشد شما واجد موقعيت اسپانسر شدن نباشيد: عدم قابليت و امكان مهيا ساختن حمايت مالي لازمي كه تا قبل از اين نسبت به كسي داراي مسئوليت گرديده بوده و امضا كرده بوديد . محكوميت به حكم دادگاه براي پرداخت نفقه يا اين كه تامين هزينه هاي فرزند . دريافت اعانه و وجوه مالي از دولت براي دلايلي غير از ازكارافتادگي . محكوميت به جرمي جنايي يا جنسي و يا اين كه ارتكاب جرم برعليه اعضاي خانواده خود بسته به شرايطي از قبيل ماهيت جرم ارتكابي، دوران وقوع آن و اين كه آيا محكوميت دربرگيرنده عفو وبخشش يا بخشودگي گرديده بوده . ديركرد يا اين كه عدم پرداخت تعهدات و وامهاي مهاجرتي . زنداني بودن . اعلام ورشكستگي مالي كه هنوز خاتمه نيافته باشد . در صورتيكه قبلا اسپانسر كسي شده باشيد كه بعدا از دولت كانادا در خواست كمكهاي مالي نموده باشد ممكن هست كه ديگر واجد شرايط حامي مالي شدن تشخيص داده نشويد موقعيت ديگري نيز ممكن ميباشد وجود داشته باشند كه در اينجا ذكر نگرديده البته ميتوانند منجر شود كه شما قابليت و امكان اسپانسر شدن براي بقيه افراد را نداشته باشيد . هنگامي كه خويشاوندان خود را براي هجرت به كانادا حامي مالي ميكنيد، مي بايست تعهد كتيد كه از نظر مالي آن ها را حمايت مي‌كنيد . 
بدين ترتيب بسته به تعداد نفرات خانواده خويش در كانادا و خاندان خويش در بيرون از كانادا بايستي دست كم درآمدي داشته باشيد كه ميزن آن توسط اداره آمار كانادا مشخص و معلوم شده است . (low-income cutoff (LICO) براي حامي مالي شدن: شما و فرد مسئله حمايت شما بايد يك موافقتنامه حمايت مالي با يكديگر امضا نمائيد كه شما را بامسئوليت به فراهم ساختن حمايت و پشتيباني مالي حتمي فرد اسپانسر شونده را در صورت نياز مي نمايد . 
اين موافقتنامه همينطور فرد حامي مالي شونده را داراي مسئوليت به انجام حداكثر سعي براي تامين زندگي خود پس از كسب اقامت كانادا مينمايد . فرزندان متعلق پايين 22 سال نيازي به امضاي اين موافقتنامه ندارند . 
شما بايد داراي مسئوليت به حمايت مالي از اعضاي خانواده خود كه بوسيله شما و به راه خويشاوندي به كانادا مهاجرت نموده اند براي دوره اي في مابين سه تا آبادي سال بسته به سن و نسبت آنها با خويش شويد . 
اين دوره از زماني كه آنان مقيم كانادا ميشوند شروع مي گردد . 
همان گونه كه پيشتر هم اشاره شد، براي اقدام از شيوه خويشاوندي كبك شما مي بايست ويژگيها و شرايط مد حيث سازمان هجرت كبك را دارا باشيد . براي داده ها بخش اعظم مي‌توانيد به بخش برنامه هجرت خويشاوندي كبك مراجعه نماييد . 

ادامهـ مطلبـ
| ۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۴:۲۱ | mohajerat
مهاجرت به كانادا،

حداقل شرايط اوليه براي مهاجرت | پاسخي براي سوال هاي شما

مهاجرت به كانادا
مسافرت كلمه و واژه اي ست كه اين ايام بسيار به گوش مان مي خورد و حتا ممكن است گاهي كه از دشواري هاي معاش روزمره خسته گرديده و به آن تامل مي كنيم . در ۵۰ سال اخير در جهان، شمار مهاجران افزايش يافته و روز به روز هم بخش اعظم مي شود . 
با افزايش درخواست براي مهاجرت، موقعيت پذيرش كشورها نيز دشوارتر گرديده و اين مسير روز به روز پيچيده مي شود . با اعتنا به اين كه ايرانيان اكثري خواستار هجرت هستند، ضروري دانستيم كه در مقاله اي غير وابسته ابتدايي ترين حالت ما يحتاج براي هجرت توضيح دهيم زيرا در حالتي كه اين خصوصيت ها را نداشته باشيد فرايند مسافرت تان مضاعف دشوار و نسبتاً غير ممكن خواهد بود . در كارناوال مقاله اي با نام معرفي آسوده ترين كشورها براي هجرت وجود دارد كه در آن به برخي از كشورهايي كه مهاجرت به آن ها پاره اي راحت خيس مي باشد پرداخته ايم . با دقت به نگرش هايي كه اين مطلب اخذ كرد، لازم دانستيم براي رفع برخي سوال هاي متداول، اين مقاله را تنظيم كرده و به شرح برخي از مشكلات مهاجران كشورمان بپردازيم . 
مطالب مرتبط آسوده ترين كشورها براي مهاجرت نكات اضطراري گذشته از مهاجرت رويه هاي هجرت به سوئد ارزان و آسوده ترين روش هاي هجرت به كانادا با تمامي اين تفاصيل هميشه به خاطره داشته باشيد كه ضوابط مهاجرتي هر مرز و بوم با ديگري گوناگون مي باشد و در فواصل زماني كوتاه برهه زماني هم امكان تغيير‌و تحول آن ها وجود داراست . همچنين شرايط و شايسته ترين رويكرد هجرت براي هر شخصي مي تواند متفاوت باشد . پس ياور كارناوال باشيد تا بيشتر با ابتدايي ترين شرايط براي مهاجرت آشنا شويم . 

ادامهـ مطلبـ
| ۱ آبان ۱۳۹۷ | ۰۲:۱۲:۵۹ | mohajerat
مهاجرت به كانادا، مهاجرت،

ويزاي تحصيلي كانادا

كانادا، 
رواديدِ 
تحصيلي كانادا كانادا داراي شايسته ترين دانشكده ها در دنيا مي باشد، به همين عامل طرفداران متعددي از سرتاسر جهان براي تحصيل به خود جلب كرده مي‌باشد . براي درخواست رواديدِ تحصيلي كانادا بايد از شركتهاي آموزشي تعيين شده طومار قبول دريافت كنيد . 
رواديدِ 
تحصيلي كانادا 
همينطور به غير از مداركي كه در ذيل ذكر گرديده است دربعضي مورد ها ممكن ميباشد براي اخذ ويزاي كانادا از شما مدارك معاينه طبابت بخواهند . 
شما عزيزان براي درايت و كسب داده ها اكثر به پيوند پايين (ليست تمامي دانش كده هاي كانادا ) مراجعه فرمائيد . 
لينك و پيوند 
ليست دانشگاه هاي كانادا 
لينك 
ليست دانش گاه هاي كانادا 
پيوند 
كالج پترل كانادا(يكي از معتبرترين كالج هاي جهان) 
جهت اخذ بورس و پذيرش تحصيلي كانادا با تماس بگيريد . 
مدارك 
زمينه نياز رواديدِ تحصيلي كانادا: براي 
اخذويزاي تحصيلي كانادا مدارك تحت حتمي مي‌باشد : 
· اصل پاسپورت 
· سند عدم سوء پيشينه 
· گواهي قبول از كالج مربوطه 
· نامه REFRENCE سفارت 
· 2 قطعه عكس رنگي زمينه سفيد 
· ارائه مدارك مالي از جمله: طومار ي تمكن مالي همپا هم اندازه مبلغ دلار كانادا، نامه ي مالي ساپورت كننده،نامه ي وام دانشجويي، فيش واريزي تحصيل 
· طومار تاييد شدن جواز تحصيلي از سفارت 
جهت مشورت كردن با ماتماس بگيريد .02126116691 
جهت اطلاع از چگونگي دريافت رواديدِ تحصيلي سواي سند زبان به نوشته زير مراجعه فرمائيد . 

ادامهـ مطلبـ
| ۱ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۱:۰۱ | mohajerat
مهاجرت به كانادا،

ويزاي دانش آموزي

با وجود ويزاي علم آموزي دولت كانادا همواره با آغوش گشوده از دانشجويان و دانش آموزان بين المللي كه توان پرداخت شهريه تحصيلي خويش را دارا‌هستند استقبال كرده و آرزوي ايشان كه اخذ اقامت دايم هست را محقق ساخته مي باشد . ويزاي علم آموزي اين شرايط فرصتي گرديده تا پدر و مادر از نحوه ثبت اسم فرزندشان در مدارس كانادا اقامت اين سرزمين را براي خويش دريافت نمايند در حالا حاضر يك عدد از دروازه هاي ورود به كانادا، ورود از راه و روش علم آموزي مي‌باشد كه در ادامه پروسه دريافت اقامت دايم از نحوه ويزاي علم آموزي فرزند را براي شما توضيح خواهم داد .

مهاجرت به كانادا

حالت اقامت كانادا از روش فرزند پايين 18 سال مسافرت از شيوه فرزند براي اقدام از اين طرز نياز ميباشد موارد تحت را دارا باشيد: متاهل باشيد فرزند دربين 6 تا 18 سال داشته باشد (جهت تصويب نام در مدارس كانادا) نيازي به نمره لهجه نداريد يك عدد از والدين بعنوان مراقب و سرپرست حاضر به عزيمت به كانادا همپا با فرزند خويش باشد داشتن 50 هزار دلار كانادا كه دربرگيرنده هزينه معاش و تحصيل در سال نخستين ورود شما به كانادا جهت مشورت كردن حقوقي با ماتماس بگيريد .02126116691 جهت مشورت حقوقي با ماتماس بگيريد .02126116691 در اين برنامه بچه شما از نحوه رواديدِ تحصيلي و شما با رواديدِ سرپرست (گاردين) بهمراه فرزندتان به كانادا خواهيد رفت . تبديل ويزاي گاردين والدين به رواديدِ دانشجويي پس از ورود براي اين‌كه هزينه تحصيل فرزندتان بدون پول شود، در وقتي كه شما به تيتر گاردين فرزندتان در كانادا حضور داريد، با داشتن حالت علم آموزي در مقاطع دانشگاهي (نمره بالاي 6 آيلتس) مي توانيد از امتياز دانش جو بودنتان استفاده نماييد . جهت مشاوره حقوقي با ماتماس بگيريد .02126116691 امتياز دانشجويان ميان المللي در كانادا 1-رايگان شدن تحصيل فرزند در مدرسه هاي دولتي: در صورتي كه مي خواهيد هزينه مدرسه فرزندتان رايگان شود بايد خودتان (كه به عنوان سرپرست وارد شده ايد) دانشجوي ميان المللي شويد به اين معني كه مي بايست در يك مقطع تحصيلي در چهره داشتن وضعيت تحصيلي در دانشگاه كمپاني فرمائيد . آن گاه با اعتنا به اين ماده رسمي كه در هزينه هاي فرزندانتان در مدرسه مجاني خواهد شد، كه بسته به استان اين قانون مختلف خواهد بود . ويزاي دانش آموزي

ادامهـ مطلبـ
| ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۶:۰۱ | mohajerat
مهاجرت به كانادا،

نكات مهم و ضروري براي مهاجرت به سوئد

مهاجرت به  كانادا 

  • در اينجا به راه هايي اشاره خواهيم داشت كه كاملا قانوني هستند؛ اين روش ها شامل پناهندگي و از اين دست اقامت ها نمي شود.
  • توجه داشته باشيد شرايط و راه و روش هاي مهاجرت به سوئد به مرور زمان و با بروزرساني هاي سياسي امكان دارد متحمل تغييراتي شود، كارناوال مطالب خود را بروزرساني مي كند اما اين كار كمي زمانبر است بنابراين در صورت تغيير يك قانون شكيبا باشيد تا خبرهاي جديد را به شما برسانيم.
  • هر يك از راه هاي مهاجرت به سوئد جزئيات زيادي دارد و گاهي بنابر شرايط هر فرد بسيار جزئي تر هم خواهد شد. ما در اينجا مباحث را به صورت كلي و تا جايي كه امكان داشته باشد توضيح مي دهيم و در نهايت پذيراي سوالات شما خواهيم بود.
  • براي سفر به سوئد بايد ويزاي شينگن داشته باشيد كه در ادامه به اختصار اين ويزا را معرفي خواهيم كرد.

 

سبك زندگي در سوئد

از ويژگي هايي كه نقش مهمي در يك مهاجرت موفق دارد سازگار بودن با آداب و رسوم مردم و شرايط زندگي در كشور مقصد است زيرا اگر به خوبي هم مراحل مهاجرت را طي كنيد اما نتوانيد با محيط جديد سازگار شويد، بدون شك به مشكل برخواهيد خورد.

زندگي در سوئد چگونه است؟

كيفيت زندگي و رفاه سوئدي ها بسيار خوب و نرخ بيكاري در اين كشور پايين مي باشد به همين دليل ظرفيت نسبتا خوبي هم براي مهاجران دارد. مردمان اين كشور اغلب به زبان سوئدي صحبت مي كنند بنابراين براي موفقيت بيشتر در كسب و كار و زندگي بايد اين زبان را خوب بدانيد. درست است كه برخي از دانشگاه ها و مراكز آموزشي نياز به دانستن زبان سوئدي ندارند و زبان اصليشان انگليسي است اما باز هم پيشنهاد مي كنيم اين زبان را ياد بگيريد.

از نظر تقسيمات جغرافيايي هم بايد بدانيد كه سوئد ۲۰ استان دارد و مهم ترين شهرهايش استكهلم، گوتنبورگ، مالمو، اوپسالا و... هستند اما تقريبا در همه ي شهرهاي اين كشور شرايط خوبي براي كار و زندگي وجود دارد.

دين هم نقش مهمي در رضايت شما از مهاجرتتان دارد؛ بايد بدانيد كه دين اغلب سوئدي ها مسيحيت پروتستان لوتري است اما شما هر ديني كه داشته باشيد از نظر جامعه و محيط كاري پذيرفته خواهيد شد.

سوئد سالانه پذيراي مهاجران زيادي است. بيشترين مهاجران به سوئد فنلاندي هستند و ايران هم در رتبه ي پنجم قرار دارد و سالانه تعداد زيادي از هموطنانمان به اين ديار مهاجرت مي كنند. حالا كه كمي با سوئد آشنا شديم در ادامه به ويزاي شينگن، ويزاها و روش هاي مهاجرتي به اين كشور خواهيم پرداخت.

ادامهـ مطلبـ
| ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۵:۴۳ | mohajerat
مهاجرت به كانادا، مهاجرت،

مهاجرت به كانادا

Posted by moini8 ارسال شده در راه و روش هاي هجرت به كانادابرچسب ها اخذ ويزاي سرمايه گذاري كانادا ،،اخذ رواديدِ كانادا ، رواديدِ سرمايه گذاري كانادا: براي اخذ ويزاي سرمايه گذاري كانادا هم مي توانيد از نحوه ” سرمايه گذاري برنامه دولت فدرال” و هم از طرز “سرمايه گذاري برنامه كبك” مبادرت كنيد . دريافت رواديدِ سرمايه گذاري كانادا در سال 2018 براي اشخاصي كه وضعيت تحت را دارا‌هستند قابليت پذيرمي باشد، كه اين وضعيت عبارتند از: · فرد متقاضي بايد نشان دهد كه بضاعت مالي خود و خانواده خود در كانادا را خواهد داشت . 

مهاجرت به كانادا
· بودجه شما مي بايست مطابق با 1 .600 .000 دلار كانادا باشد و مي بايست متعد شويد كه تا 800 .000 دلار در كانادا سرمايه گذاري خواهيد كرد . 
رواديدِ تحصيلي كانادا: كانادا داراي شايسته ترين دانشكده ها در دنيا مي باشد، به همين دليل طرف داران زيادي از سرتاسر دنيا براي تحصيل به خويش جلب كرده است . براي درخواست ويزاي تحصيلي كانادا مي بايست از شركت هاي آموزشي تعيين شده نامه قبول دريافت فرماييد . همچنين به غير از مداركي كه در پايين ذكر شده مي‌باشد دربعضي مورد ها ممكن ميباشد براي اخذ ويزاي كانادا از شما مدارك معاينه طبي بخواهند . 
مدارك موضوع نياز رواديدِ تحصيلي كانادا: براي دريافت رواديدِ تحصيلي كانادا مدارك ذيل ضروري هست : 
· اصل پاسپورت 
· گواهي عدم سوء پيشينه 
· سند پذيرش از كالج مربوطه 
· نامه REFRENCE سفارت 
· 2 قطعه عكس رنگي مسئله سفيد 
· ارائه مدارك مالي از جمله: نامه ي تمكن مالي ياور متساوي مبلغ دلار كانادا، طومار ي مالي ساپورت كننده،نامه ي وام دانشجويي، فيش واريزي تحصيل 
· طومار تاييد شدن جواز تحصيلي از سفارت

ادامهـ مطلبـ
| ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۳:۲۶ | mohajerat
مهاجرت به كانادا،

مهاجرت از طريق سرمايه گذاري استاني يا كار افريني

مهاجرت به كانادا 

مهاجرت به كانادا از طرز سرمايه گذاري بطور كلي سرمايه گذار بايد داراي سه شرط زيرباشد: داراي حد اقل 1,600,000 دلار كانادا دارائي خالص . اين دارائي مي تواند دربرگيرنده زمين و منزل و شي ها ديگر باشد . توجه داشته باشيد كه هيچ لزوم يا اجباري براي اوردن اين دارائي به كانادا نميباشد و اين بستگي به تصميم سرمايه گذار داراست . 
اين دارائي قادر است وابسته به درخواست كننده يا همسر باشد و يا اين كه چه بسا ميشود بعنوان كادو به راز مايه گذار هديه گرديده باشد البته بشرط اينكه شش ماه از مورخ ان قبل باشد . 
داراي تجربه مدير بمدت دوسال ظرف پنج سال پيشين . سرمايه گذار مي تواند مالك موسسه توليدي يا خدماتي باشد و بتواند دفتر ها فيض وزيان و مالياتي و مدارك افراد خدمتكار خويش را عرضه نمايد . 
يا اين كه اين‌كه مدير شركت يا اين كه سازماني و يا چكيده از يك كمپاني يا اين كه موسسه اي را با دست كم دو نفر كارمند تما مهمانان وقت بعهده داشته باشد . 
1 . پس از گزينش از طرف ايالت كوبك سرمايه گذار مي بايست يا اين كه مبلغ 800,000 دلار كانادا را سواي بهره بمدت پنج سال تحت اختيار ايالت كوبك قرار دهد يا اين كه به يكي از بانكهاي مورد اعتماد دولت اذن دهد اين مبلغ را بجاي او وازيز نمايد و براي انجام اين كاربانك پولي را تا حدود 220000 دلار كانادا بعنوان منفعت بانكي و ساير هزينه هاي به خزانه مربو طه پرداخت نمايد . ما پس از تصميم شما براي سفر به كانادا از شيوه سرمايه گذاري تمام مسئوليت هاي انجام كاررا بعهده خوا هيم گرفت وهمراه شما قدم به گام پرونده شما را كامل شدن و به اداره مهاجرت تسليم كرده و آن گاه در امادگي شما براي گفتمان و تعقيب هر نوع پيچ و خمي با شما همكاري خوا هيم داشت تا شما به خاك كانادا وارد شويد . ما مطمئن هستيم بعد از آن از اتمام عمل شما ما را يك عدد از معتمدين خود خواهيد پذيرفت . 
با پركردن اين فرم بررسي بدون‌پول به ما مجال مي دهيد تا به شما بگوئيم كدام يك از برنامه ها براي شما مناسبتر است . 
آقاي عباس زاهداني عضو كانون مشاورين مسافرت كانادا #R421951,ICCRC و عضو انجمن مشاورين فن اي هجرت كانادا و نماينده قانوني بانكهاي مهاجرتي كانادا و مجاز از طرف دولت كانادا و نماينده قانوني وكلاي معتبر كوبك و امريكا با سابقه طولاني مديرت در امريكا و ايران و كانادا اماده پاسخگوئي به سئوالات شما مي‌باشد . 

ادامهـ مطلبـ
| ۲۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۸:۴۱ | mohajerat
مهاجرت به كانادا، مهاجرت،

مهاجرت به كانادا از طريق استان پرنس ادوارد

مهاجرت به كانادا 

برنامه مهاجرت به كانادا از طريق پرنس ادوارد فرصتي را براي متقاضيان مهاجرت به كانادا فراهم مي‌سازد تا از طريق اين شهر نامزد اخذ اقامت دائم كانادا شوند، به اين شرط كه در اين جزيره سرمايه‌گذاري كرده و كسب و كاري را مديريت نمايند. پس از اخذ پذيرش، متقاضي با مقامات دولت كانادا در پرنس ادوارد قراردادي را امضا مي‌نمايد. اين قرارداد متقاضي را ملزم مي‌كند كه كنترل صد در صد يك كسب و كار را از طريق خريد يك كسب و كار موجود يا تأسيس يك كسب و كار جديد در جزيره به دست گيرد.

متقاضي بايد شرايط قرارداد را برآورده سازد تا وثيقه ۲۰۰٬۰۰۰ دلاري به او بازگردانده شود. شرايط قرارداد بر اساس اهداف متقاضي كه در طرح تجاري بيان شده‌اند خواهد بود. متقاضي موظف است شرايط برنامه مهاجرت به كانادا از طريق پرنس ادوارد را برآورده سازد، شروط حداقل ميزان دارايي خالص و ميزان سرمايه‌گذاري را داشته باشد و يك وثيقه قابل بازگشت مشروط به مبلغ ۲۰۰٬۰۰۰ دلار كانادا در حساب اماني بگذارد. از اين مبلغ وثيقه، ۲۵٬۰۰۰ دلار پس از شش ماه اقامت در جزيره پرنس ادوارد مسترد خواهد شد. ۲۵٬۰۰۰ دلار ديگر پس از يك سال اقامت در جزيره و ۱۵۰٬۰۰۰ دلار باقي مانده پس از اينكه متقاضي شرايط قرارداد اماني را برآورده كرد به او بازگردانده خواهد شد.

ادامهـ مطلبـ
| ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۴:۳۴ | mohajerat
مهاجرت به كانادا، مهاجرت،

آخرین مطالب ارسالی

سرویس وبلاگدهی فارسی یا پارسی رایگان