mohajerat
mohajerat

برنامه ي مهاجرت تجاري استاني-يوكان

برنامه ي مهاجرت تجاري استاني-يوكان برنامه ي هجرت به يوكان يك برنامه ي هجرت دولتي ميباشد كه به گزينش متقاضياني مي پردازد كه پتانسيل كافي و عشق به مهاجرت براي گرفتن اقامت دائم خودشان و خانواده شان در حيطه ي يوكان كانادا از خود نشان دهند . 

مهاجرت به كانادا
مهاجرت كانادا بر شالوده برنامه ي هجرت به يوكان، شما مي توانيد با داشتن وضعيت جان دار در يك عدد از رويه هاي زير، واجد حالت هجرت به اين استان شناخته شويد: برنامه ي مستخدم ماهر برنامه ي كارگر داراي تاثير حياتي برنامه ي هجرت تجاري برنامه ي مستخدم ماهر يك مستخدم ماهر بايد حائز شرايط ذيل جهت سفر به استان يوكان باشد: كارفرما بايد دارنده يك كسب و فعاليت تصويب گرديده در كانادا باشد و يا در بخش صنعتي يا اين كه شهرداري ناحيه ي يوكان مشغول به فعاليت باشد . از بازه زماني تصويب و كار اين شركت بايستي دستكم يك سال قبلي باشد . به استثناي شغل هايي كه در فهرست فقدان نيروي حرفه اي قرار گرفته اند، صاحبكار بايستي نياز براي اشتغال را محاسبه نموده و اثبات نمايد كه نتوانسته است در ناحيه يوكان يا مرز و بوم كانادا نيروي مورد نياز خويش را بيابد . سفارش شغل بايستي: براي يك پست مستمر و تمام وقت باشد . در پايين تيم ي تجارت يا مهارتي قرار داشته باشد كه در سطوح O، A يا B در ماتريس طبقه بندي اشتغال ملي قرار گيرد . نبايستي تضادي با توافق نامه هاي مذاكراتي در ميان صاحبكار و كارمند داشته باشد . مي بايست دست‌كم نيازهاي استانداردهاي كاري حيطه اي را برآورده نموده و همينطور اندازه پرداختي قابل مقايسه اي با ديگر صنعت هاي داشته باشد . 
درخواست كننده سفر بايستي: مدارك داراي اعتبار مورد نياز براي يك شغل يا تجارت يگانه را داشته باشد . اين مجوزها بايد به وسيله دولت براي انجام شغل يا تجارتي مسئله تاييد قرار گيرد . توان هاي پايه ي ارتباطي به لهجه انگليسي و يا فرانسوي را داشته باشد . مدل لهجه بستگي به زبان قضيه نياز براي رابطه در محل كار داراست . خواهان موقعيت پناهنده شدن نباشد . از آن جايي كه شما براي گرفتن پذيرش از طرز برنامه ي مستخدم حرفه اي به يك شغل نياز داريد، از شما دعوت مي كنيم تا با به كار گيري از بخش رايگان جستجوي شغل در كانادا به پيدا كردن شغل مناسب خود بپردازيد . برنامه ي كارگر داراي تاثير حياتي شرايط مورد نياز براي احراز صلاحيت پايين روش برنامه ي مستخدم فن اي در زير آمده است: كارفرماي وي بايستي دارنده يك كسب و فعاليت ثبت شده در كانادا باشد و يا اين كه در بخش صنعتي يا شهرداري حيطه ي يوكان درگير به كار باشد . از برهه زماني تصويب و عمل اين كمپاني مي بايست دستكم يك سال پيشين باشد . صاحب كار مي بايست نياز براي اشتغال را بررسي نموده و اثبات نمايد كه نتوانسته است در ناحيه يوكان يا سرزمين كانادا نيروي موضوع نياز خود را بيابد توصيه شغل بايستي: براي يك پست دائمي و تمام وقت باشد . در ذيل گروه ي تجارت يا مهارتي قرار داشته باشد كه در سطوح C يا D در ماتريس طبقه بندي اشتغال ملي قرار گيرد . معمولا اين فن ها نياز به گذراندن عصر ي آموزشي دبيرستان يا فراگيري هاي رشته اي مختص و يا آموزش ضمن سرويس داراست . نبايستي تضادي با توافق طومار هاي مذاكراتي في مابين صاحب كار و كارمند داشته باشد . مي بايست دست‌كم نيازهاي استانداردهاي كاري حوزه‌ اي را برآورده نموده و همچنين اندازه پرداختي قابل مقايسه اي با ديگر صنعت هاي داشته باشد . درخواست كننده سفر بايستي: اذن ي انجام عمل موقتي داشته باشد و دست كم به زمان شش ماه عمل كرده باشد و يا اين كه اينكه در ارزشيابي هاي اول توانسته باشد 45 امتياز كسب كند اثبات نمايد كه از پشتيبان ي مالي كافي براي اسكان در يوكان برخوردار مي باشد . تجربه ي كاري مسئله نياز براي حرفه اي خاص را دارا باشد . توان هاي مبنا ي ارتباطي به لهجه انگليسي و يا اين كه فرانسوي را داشته باشد . دسته لهجه بستگي به گويش مورد نياز براي رابطه در محل عمل دارااست . خواهان وضعيت پناهنده شدن نباشد . از آن جايي كه شما براي به دست آوردن قبول از روش برنامه ي خدمتكار حرفه اي به يك شغل نياز داريد، از شما دعوت مي كنيم تا با استفاده از بخش بدون پول جستجوي شغل در كانادا به پيدا كردن شغل مناسب خود بپردازيد . جهت مشورت كردن با ماتماس بگيريد .02126116691 برنامه ي مسافرت تجاري يوكان به دنبال افرادي ميباشد كه دستكم دارنده 5 سال سابقه ي كاري بوده و بتوانند يك كسب و كار تازه به روش بيندازند و يا اين كه سهيم تجاري براي يكي از كسب و شغل هاي موجود گردند و يا اين كه اين كه درگير كار هاي توليدي و بازاريابي كالاها، خدمات، صادرات، فناوري يا تحقيق در بخش هاي مامان (داراي اولويت) شوند . 
صلاحيت يگانه متقاضياني مي باشد كه: دستكم به دوران 5 سال به عنوان مدير ارشد كار داشته باشند يا اين كه سوابق ي مستقيم كارافريني در مورد ي كسب و كارهاي مشابه با گونه هاي پيشنهادي را دارا باشند . مهاجر كارافرين مي بايست رزومه اي تحويل دهد (از دسته سابقه آموزشي) و همينطور طرح پيشنهادي، اظهارنامه هاي مالي و ديگر اسنادي كه نشان دهنده ي تجارب آن شخص مي باشد ارائه نمايد . (به تيتر مديريت يا اين كه كارمندي در موسسه اي كه مهارت هاي قضيه نياز براي ما را پايين پوشش قرار نمي دهد كار كرده مي باشد و مي خواهد بر اساس كسب و عمل خويش كار كند) . دست كم بودجه هاي خالص وي بايد به ميزان 250 هزار دلار كانادا باشد كه از اين ميان، 150 هزار دلار آن بايستي جزو دارايي هاي روان مثل: پول نقد، اكانت ذخيره در يك موسسه مالي، شرايط سپرده گذاري، پوشش هاي مالياتي قابل تبديل به پول و همينطور سرمايه گذاري اي كه به سادگي در بازار قابل عرضه باشد مثل سهام تجارت همگاني و اسناد قرضه باشد . دست كم يك بار از يوكان ديدن كرده باشد و در نتيجه، فهمي صحيح از كسب و عمل در يوكان و محفظه اجتماعي آن به دست اورده باشد . متقاضيان كسب و عمل مي بايست در دوران ديدار خود از يوكان، با يكي از كارمندان برنامه ي هجرت در شاخه ي توسعه صنعت و تجارت ملاقات داشته باشد . كسب مهارت هاي ارتباطي مناسب در يكي از گويش هاي رسمي كانادا به منظور كسب و كار دريوكان 

ادامهـ مطلبـ
| ۳ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۴:۱۰ | mohajerat
مهاجرت به كانادا،
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :

آخرین مطالب ارسالی

سرویس وبلاگدهی فارسی یا پارسی رایگان