mohajerat
mohajerat

مهاجرت ساده و سريع براي هنرمندان و ورزشكاران

مهاجرت ساده و سريع براي هنرمندان و ورزشكاراندر صورتي كه حداقل 2 سال در 5 سال گذشته به فعالينهاي هنري يا ورزشي مشغول بوده ايد، احتمالا واجد شرايط يكي از سريعترين و ساده ترين روشهاي مهاجرتي كانادا هستيد.

مهاجرت به كانادا
در اين مقاله سعي شده است به طور خيلي خلاصه به كليه نكات مهم در ارتباط با برنامه خوداشتغالي فدرال بپردازيم تا به راحتي تشخيص دهيد كه آيا اين برنامه براي شما مناسب است يا خير. اين مقاله موارد زير را پوشش ميدهد:
گروههاي شغلي كه ميتوانند از اين برنامه اقدام كنندتعريف كلي برنامه و تعريف خوداشتغاليسيستم امتيازي براي برنامهمراحل بررسي پرونده و مدت زمان رسيدگيفاكتورهاي مهم براي موفقيت در اين برنامهگروههاي شغلي كه ميتوانند از اين برنامه اقدام كنندبه صورت كلي هدف از برنامه خود اشتغالي جذب افرادي است كه توانايي و قصد ايجاد يك كار در كانادا و ايجاد درامد و تامين مخارج زندكي خود و وابستگانشان داشته باشند. متقاضيان خوداشتغال در اين برنامه محدود به گروهاي شغلي زير ميباشند:
هنرمندان و دست اندركاران حرفه هاي فرهنگي و هنري( هنرمندان، نويسندگان، موسيقيدانان، هنرپيشگان، …)ورزشكاران و دست اندركاران حرفه هاي ورزشي( ورزشكاران، داوران، مربيان و…)و كشاورزان و دامداران با سابقه مديريت كشاورزي. البته در اين مقاله بيشتر به دو گروه بالا (هنرمندان و ورزشكاران پرداخته ميشود)تعريف كلي برنامه و تعريف خوداشتغاليافراد واجد شرايط بايستي در دوره 5 سال قبل از اقدام و ارسال پرونده، سابقه در حرفه خود (در 2 گروه هنرمندان و ورزشكاران) با يكي از شرايط زير داشته داشته باشند.
حداقل 2 سال سابقه فعاليت به صورت خود اشتغال – به اين معني كه از اين راه كسب درامد كرده باشندحداقل 2 سال سابقه هنري-فرهنگي يا ورزشي در سطح برجسته جهانيتركيبي از دو حالت بالا (از هر حالت حداقل 1 سال)براي گروه كشاورزي نيز متقاضي بايستي حداقل 2 سال سابقه در مديريت يك مزرعه داشته باشد.
در ادامه اين مطلب توضيحات و اطلاعات دقيقتري در مورد شرايط يك فرد خوداشتغال داده خواهد شد.
سيستم امتيازي براي برنامهسيستم امتيازي اين برنامه بسيار سهل الوصول ميباشد و معمولا افراد براي كسب امتياز لازم مشكلي ندارند. در اين روش كسب امتياز از زبان اجباري نيست و اگر مجموع امتيازات بدون امتياز زبان به حد نصاب برسد نيازي به ارائه مدرك زبان نمي باشد. حداكثر امتيازي كه ميتوان كسب كرد 100 و امتياز قبولي فقط 35 ميباشد.
جهت مشاوره حقوقي با ماتماس بگيريد.02126116691
مراحل بررسي پرونده و مدت زمان رسيدگيمتوسط زمان بررسي پرونده هاي خود اشتغالي فدرال بر اساس آنچه در سايت اداره مهاجرت اعلام شده است بيش از چند سال است. ولي تجربه يكي دو سال اخير نشان ميدهد كه زمان بررسي پرونده ها بسيار سريع است و در بعضي موارد كمتر از يك سال نوبت بررسي پرونده ها فرا ميرسد. پس از از اينكه دولت فدرال كانادا كليه پرونده هاي گروههاي ديگر مهاجرتي يعني اسكيلد وركر را در سال 2012 و متعاقب آن در سال 2014 پرونده هاي گروههاي سرمايه گذاري و كارافريني را در يك اقدام ضد بشري بست، اين اقدام تنها به نفع تنها برنامه بازمانده يعني خوداشتغالي شد. به اين ترتيب با حذف تعداد زيادي پرونده در 3 گروه مهاجرتي امكان بررسي سريعتر گروه خوداشتغالي فراهم آمد.
البته بر اساس نوع و شرايط يك پرونده مهاجرتي مجموع كل زمان بررسي يك پرونده از ابتدا تا زمان تصميم گيري نهايي ميتواند متفاوت باشد ولي بر اساس تجربه اخير بهترين تخمين حدود 2 سال ميباشد.
جهت مشاوره حقوقي با ماتماس بگيريد.02126116691
مراحل بررسي پرونده به اين صورت است كه ابتدا پرونده به اداره مهاجرت در كانادا ارسال ميشود. پس از بررسي و تائيد  اوليه شماره فايل صادر ميشود و پرونده به دفتر ويزاي مربوطه ارجاع ميشود. پس از رسيدن نوبت بررسي تقاضاي به روز رساني پرونده خواهد شد. براي تصميم گيري روي پرونده اگر نياز به مصاحبه باشد، متقاضي به مصاحبه دعوت خواهد شد. در بسياري موارد نتيجه گيري روي پرونده بدون مصاحبه هم گرفته ميشود و نهايتا پس از بررسيهاي امنيتي و انجام آزمايشات پزشكي ويزا صادر مي گردد.
فاكتورهاي مهم براي موفقيت در اين برنامهمنابع مالي – هر چند ميزان سرمايه براي برنامه خداشتغالي تعريف نشده است ولي به صورت كلي هر چقدر منابغ مالي شما شامل منابع نقدي و غير نقدي بيشتر باشد، احتمال موفقيت شما بالاتر است. ميزان حداقل سرمايه مورد نياز در درجه اول بستگي به نوع كار هنري، فرهنگي يا ورزشي شما دارد و طرحي كه براي فعاليت خوداشتغالي در كانادا براي شما ارائه خواهد شد. به عنوان مثال اگر فعاليت خوداشتغالي شما به عنوان يك مترجم و يا ويراستار و ارائه ميشود، نياز شما محدود به داشتن يك كامپيوتر كه آن را هم ميتوانيد از كشور خود به كانادا بياوريد و شايد نهايتا نياز به يك سرمايه جزيي براي تبليغات داشته باشيد. ولي اگر براي انجام كار خود نياز به يك آتليه داشته باشيد و يا نياز به تبليغات بيشتر، تهيه وسايل گران قيمت و يا استخدام افراد داشته باشيد، به سرمايه بالاتري احتياج خواهيد داشت.
علاوه بر سرمايه مورد نياز براي اجراي طرح خوداشتغالي خود در كانادا بايستي سرمايه كافي كه كفاف مخارج شما و وابستگان شما را حداقل به مدت 6 ماه ميدهد را داشته باشيد. اين ميزان سرمايه بايستي به صورت نقدي (حساب بانكي) قابل ارائه باشد و حدود 12000 دلار براي متقاضي اصلي و 3000 دلار براي هر فرد وابسته مي باشد.
سابقه خود اشتغالي – اثبات اينكه شما به عنوان يك فرد خود اشتغال كسب درامد كرده باشيد يك فاكتور بسيار مهم در موفقيت شما خواهد بود. در امدي كه از اين راه بدست آورده ايد بايستي قابل ارائه از طريق مدارك كافي و رضايت بخش براي حداقل 2 سال در 5 سال گذشته باشد. البته اهميت اين موضوع در صورتي كه يك هنرمند يا ورزشكار برجسته در سطح جهاني بوده باشيد وجود نخواهد داشت. ولي با توجه به اينكه تعريف برجستگي در سطح جهاني بر اساس تشخيص افسر مهاجرت و كاملا نظري خواهد بود، توصيه ميشود در هر صورت درامد خوداشتغالي شما ارائه شود. توجه كنيد كه درامدهايي كه از راههاي ديگر كسب كرده باشيد و كار فرهنگي، هنري و ورزشي شما فقط به صورت تفنني  و غير حرفه اي بوده باشد مورد قبول قرار گرفته نخواهد شد. مثلا اگر هنرمندي باشيد كه در دانشگاه مشغول تدريس هستيد، سوابق استخدامي شما در نظر گرفته نخواهد شد. افرادي كه تحت استخدام موسسه اي (مثلا صدا و سيما) هستند و درامد خود را با سوابق بيمه تامين اجتماعي توسط كارفرما ارائه ميكنند واجد شرايط خود اشتغالي نيستند.
براي تشخيص بهتر اينكه آيا خوداشتغال هستيد يا خير ميتوانيد به سوالات زير پاسخ دهيد:
تا چه حد در فعاليتهاي خود مستقل هستيد و در ارتباط با كاري كه براي كارفرماها و مشتريان خود انجام ميدهيد تا چه حد تصميم گيري ميكنيد؟آيا براي انجام فعاليتهاي خود ميتوانيد به انتخاب خود افراد ديگري را به كار بگماريد؟وسايل و تجهيزات مورد نياز و مورد استفاده شما متعلق به خودتان است؟آيا براي انجام كار خود هزينه ميكنيد (مثلا تبليغات) و ريسك مالي (مثلا جريمه عدم انجام كار) داريد؟هر چند حداقل سابقه كاري مورد نياز براي اين برنامه فقط 2 سال است، ولي اين سوابق هر چقدر بيشتر باشد بهتر است. تصميم گيري در مورد اينكه ايا شما بعدا در كانادا به عنوان يك فرد خوداشتغال موفق خواهيد شد يا خير به ميزان تجربه و مهارتهاي شما بستگي دارد.
توانايي خود اشتغالي در كانادا – علاوه بر فاكتورهايي كه بر اساس تعريف خوداشتغالي بررسي ميشود و قبلا توضيح داده شد، اين موضوع در نظر گرفته خواهد شد كه آيا بعد از ورود به كانادا توانايي ادامه فعايت خوداشتغالي را خواهيد داشت يا خير.  در اين رابطه سن شما ميتواند فاكتور مهمي در نظر گرفته شود. اگر نزديك سن بازنشستگي باشيد خصوصا براي حرفه هاي ورزشي ممكن است امكان فعاليت به عنوان ورزشكار حرفه اي نخواهيد داشت و طرح شما بايستي مثلا به عنوان مربي مطرح شود. و يا مثلا اگر به عنوان ويراستار و مشاغلي كه در كانادا نياز به دانش بالاي زبان دارد، اين موضوع در نظر گرفته خواهد شد و ارائه مدرك زبان تعيين كننده خواهد بود.
سطح مهارت هنري  يا ورزشي – حتي اگر سوابق خوداشتغالي و كسب درامد شما از فعاليتهاي هنري، فرهنگي يا ورزشي به اندازه كافي وجود نداشته باشد و يا به راحتي قابل اثبات نباشد، در صورتي كه در زمينه مهارت هنري يا ورزشي خود در سطح جهاني شناخته شده و مطرح باشيد، سوابق شما به عنوان سوابق خوداشتغالي پذيرفته خواهد شد. بنابراين رزومه شما در 5 سال گذشته، جوايزي يا مدالهايي كه دريافت كرده ايد، شركت در نمايشگاهها و گالريهاي بين المللي، اجراي برنامه در كشورهاي مختلف و موارد مشابه براي تشخيص اين مطلب در نظر گرفته خواهد شد. مسلما براي اثبات اين موضوع علاوه بر مدارك ارائه شده، افسر تصميم گيرنده از مطالب موجود در اينترنت استفاده خواهد كرد. به عنوان مثال اگر نام شما در ويكي پديا ثبت شده باشد، به عنوان يك دليل محكم براي شناخته شده بودن شما در سطح جهاني در نظر گرفته خواهد شد. البته حتي اگر در سطح جهاني مطرح نباشيد ولي در كشور خود در سطح بالاي هنري يا ورزشي باشيد نيز مورد قبول قرار خواهيد گرفت. به عنوان مثال كسي كه در ارتباط با يكي از صنايع دستي ايراني مثل معرق كاري گواهي درجه 1 يا حتي 2 داشته باشد و يا ورزشكاري كه در سطح كشور خود مدال كسب كرده و شناخته شده باشد.
بررسي و تحقيق در مورد برنامه خوداشتغالي شما در كانادا – هدف از برنامه خوداشتغالي اين است كه فرد اشتغال از طريق قابليتهاي خود  به ارتقا سطح هنري، فرهنگي و يا ورزشي كانادا به صورت قابل توجهي كمك كند. اگر تجربه، مهارت و قصد ايجاد حرفه خود را در كانادا به صورت خوداشتغال را داشته باشيد، تشخيص قابل توجه بودن كاملا نسبي خواهد بود. به عنوان مثال يك معلم موسيقي كه قصد مهاجرت و زندگي در يك شهر كوچك را داشته باشد، ميتواند به ارتقا سطح فرهنكي كمك كند.  اين تشخيص كاملا به عهده افسر مهاجرت است و در اين تصميم گيري طرح و برنامه آينده شما براي ايجاد يك حرفه به صورت خوداشتغال بسيار مهم است.
هرچند در بسياري موارد تنها ارائه يك شرح مختصر در اين خصوص و توضيح كلي در مورد برنامه كاري آينده و چگونگي اجرا و سرمايه مورد نياز اجباري به توضيح بيشتر وجود ندارد، ولي اكيدا توصيه ميشود كه شرح كاملتري از طرح و برنامه خود اشتغالي خود در كانادا تهيه كنيد. البته ارائه يك بيزنس پلن يا طرح توجيهي به هيچ وجه نياز نيست. در واقع به افسران مهاجرت كه پرونده هاي خود اشتغالي را بررسي ميكنند دستورالعمل داده شده است كه از متقاضي درخواست ارائه بيزنس پلن نكند. البته افسر ممكن است از متقاضي درخواست كند كه مدارك، شواهد و توضيحاتي ارائه دهد كه تحقيقات لازم را در مورد بازار كار كانادا انجام داده باشد و يك برنامه واقع بينانه را در اين ارتباط در نظر گرفته باشد.
كيفيت مدارك – براي اثبات دو فاكتور مهم بالا يعني منابع مالي و سوابق خوداشتغالي، بايستي بتوانيد مدارك قابل قبولي ارائه دهيد. اثبات منابع مالي كار مشكلي نيست، ارائه حساب بانكي و يا ملكي كه به اسم شما باشد به همراه گزارش ارزيابي ملك به اين منظور ميتواند ارائه شود. حتي اگر در زمان ارسال پرونده دارايي شما قابل ارائه نيست بايستي آمادگي اين را داشته باشيد كه در زمان بررسي پرونده دارايي خود را تبديل به پول نقد كنيد. به عنوان مثال اگر دارايي شما به صورت آثار هنري يا طلا و جواهرات يا اتومبيل باشد بايستي آماده باشيد كه در زمان درخواست به روزرساني پرونده اين دارايي را به صورت موجودي نقدي نشان دهيد.
براي اثبات سوابق خوداشتغالي و كسب درامدي كه از اين طريق كرده ايد بايستي بتوانيد مدارك كافي تهيه كنيد. توجه كنيد كه اين مدارك كاملا بستگي به نوع كار شما دارد. هر چند بدون وجود بعضي از مدارك زير فعاليتهاي خوداشتغالي شما اثبات ميشود ولي توصيه ما اين است كه تا حد امكان مدارك زير تهيه شود.
قرارداد هاي كاري در زمينه خوداشتغالي شما. در متن قراردادها به طور مشخص زمان قرارداد، حدود و وظايف شما، تعداد ساعتهاي كاري، مسائل مالي و نحوه پرداخت و غيره ذكر شده باشد. قراردادها ترجيحا روي سربرگ كارفرما باشد. براي رعايت حريم خصوصي افراد ميتوانيد روي اسم طرف قرارداد را لاك بگيريد.نامه از طرف كارفرما يان كه تأييد كند شما قرارداد را به طور كامل انجام داده ايد يا در حال انجام آن هستيد.كپي چكهاي دريافتي، رسيد پرداخت، پرينت حساب بانكي براي اثبات دريافت درامد از قراردادهاعكس بروشور و غيره (حتي الامكان خود شما در بعضي از عكسها حضور داشته باشيد)هر گونه اطلاعات در نشريات مختلف و وب سايتها كه در مورد شما و كار شما صحبت كرده استدر صورتيكه كار مربيگري يا تدريس انجام داده ايد، لطفا ليستي از افراد تحت تعليم خود تهيه كنيد. اگر امكان گرفتن تائيديه اي از سازمان ذيربط يا حتي خود اين افراد داشته باشيد اين مدرك را نيز تهيه كنيد.هر گونه جايزه، تقدير نامه و مدارك مشابه در ارتباط با زمينه كار خوداشتغالي شماآلبومي از كارهاي شما (اين آلبوم ميتواند شامل كارهاي هنري، ورزشي و  عكسهاي خودتان در حين انجام كار باشد)قراردادها، نامه ها و مدارك مربوط به شركت در گالري ها، نمايشگاهها، كنسرتها يا موارد مرتبط به حرفه شمادر صورتي كه بيمه خود اشتغالي داريد سوابق بيمه خود را تهيه كنيد.در صورتيكه ماليات پرداخت كرده ايد يا حتي اگر معافيت مالياتي داريد مدارك مربوطه را تهيه كنيد.نامه از اتحاديه يا صنف مربوط به زمينه شغلي شما (مثلا صنايع دستي) براي تائيد سوابق حرفه اي شماهر نوع مدرك ديگري كه نشاندهنده فعاليتهاي خوداشتغالي شما باشد و در بالا ليست نشده باشد.گزارش عملكرد سود و زيان براي 5 سال گذشته – اين گزارش براي 5 سال مالي گذشته توسط يك حسابدار رسمي تهيه شود. براي تهيه اين گزارشات دسترسي به حساب بانكي و مدارك مالي شما لازم است.توجه كنيد كه ليست بالا يك ليست لازم و كافي نيست. وجود يا عدم وجود هر يك از اين مدارك و يا مداركي مرتبط كه در ليست بالا نيامده است كاملا بستكي به نوع و روش فعاليت و حرفه هنري يا ورزشي شما دارد

ادامهـ مطلبـ
| ۵ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۷:۱۶ | mohajerat
مهاجرت به كانادا،
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :

آخرین مطالب ارسالی

سرویس وبلاگدهی فارسی یا پارسی رایگان