mohajerat
mohajerat

برنامه ي مهاجرت تجاري استاني-يوكان

به كانادا برنامه ي سفر تجاري استاني-يوكان برنامه ي مهاجرت به يوكان يك برنامه ي سفر دولتي ميباشد كه به انتخاب متقاضياني مي پردازد كه پتانسيل كافي و عشق به مهاجرت براي دريافت كردن اقامت دائم خودشان و خانواده شان در ناحيه ي يوكان كانادا از خويش نشان دهند . مسافرت كانادا بر پايه برنامه ي مسافرت به يوكان، شما مي توانيد با داشتن شرايط مو جود در يك عدد از رويه هاي زير، واجد وضعيت هجرت به اين استان شناخته شويد: برنامه ي مستخدم ماهر برنامه ي خدمتكار دارنده تاثير حياتي برنامه ي سفر تجاري برنامه ي خدمتكار ماهر يك خدمتكار ماهر بايد حائز حالت پايين جهت مسافرت به استان يوكان باشد: كارفرما بايد داراي يك كسب و كار ثبت شده در كانادا باشد و يا در بخش صنعتي يا اين كه شهرداري حوزه‌ ي يوكان درگير به كار باشد . از مدت تصويب و عمل اين شركت مي بايست دست‌كم يك سال پيشين باشد . به استثناي شغل هايي كه در فهرست كمبود نيروي ماهر قرار گرفته اند، صاحبكار بايد نياز براي اشتغال را چك نموده و اثبات كند كه نتوانسته ميباشد در منطقه يوكان يا كشور كانادا نيروي مسئله نياز خويش را بيابد . توصيه شغل بايستي: براي يك پست مستمر و تمام وقت باشد . در تحت مجموعه ي تجارت يا مهارتي قرار داشته باشد كه در سطوح O، A يا B در ماتريس طبقه بندي اشتغال ملي قرار گيرد . نبايستي تضادي با توافق طومار هاي مذاكراتي بين كارفرما و كارمند داشته باشد . مي بايست دست‌كم نيازهاي استانداردهاي كاري منطقه اي را برآورده نموده و همچنين اندازه پرداختي قابل مقايسه اي با ديگر صنعت هاي داشته باشد . درخواست كننده مسافرت بايستي: مدارك معتبر مسئله نياز براي يك شغل يا تجارت خاص را داشته باشد . اين مجوزها مي بايست به وسيله دولت براي انجام شغل يا اين كه تجارتي مسئله تاييد قرار گيرد . بضاعت هاي شالوده ي ارتباطي به زبان انگليسي و يا فرانسوي را داشته باشد . گونه لهجه بستگي به گويش موضوع نياز براي رابطه در محل كار دارد . خواستار وضعيت پناهنده شدن نباشد . از آن جايي كه شما براي به دست آوردن پذيرش از نحوه برنامه ي كارگر حرفه اي به يك شغل نياز داريد، از شما دعوت مي كنيم تا با استعمال از بخش بدون پول جستجوي شغل در كانادا به پيدا كردن شغل مناسب خويش بپردازيد . برنامه ي خدمتكار داراي تاثير حياتي موقعيت مسئله نياز براي احراز صلاحيت زير خط مش برنامه ي كارگر حرفه اي در ذيل آمده است: كارفرماي او مي بايست دارنده يك كسب و عمل تصويب گرديده در كانادا باشد و يا اين كه در بخش صنعتي يا اين كه شهرداري حوزه‌ ي يوكان درگير به عمل باشد . از برهه زماني تصويب و فعاليت اين كمپاني بايستي دست‌كم يك سال قبل باشد . صاحب كار بايستي نياز براي اشتغال را بررسي نموده و اثبات كند كه نتوانسته است در حوزه‌ يوكان يا ميهن كانادا نيروي زمينه نياز خود را بيابد توصيه شغل بايستي: براي يك پست هميشگي و تمام وقت باشد . در ذيل مجموعه ي تجارت يا اين كه مهارتي قرار داشته باشد كه در سطوح C يا اين كه D در ماتريس طبقه بندي اشتغال ملي قرار گيرد . معمولا اين حرفه ها نياز به گذراندن دوره ي آموزشي دبيرستان يا اين كه يادگرفتن هاي فن اي خاص و يا فراگيري ضمن سرويس داراست . نبايستي تضادي با توافق نامه هاي مذاكراتي في مابين صاحبكار و كارمند داشته باشد . مي بايست دست‌كم نيازهاي استانداردهاي كاري حيطه اي را برآورده نموده و همچنين اندازه پرداختي قابل مقايسه اي با ديگر صنعت هاي داشته باشد . متقاضي هجرت بايستي: اذن ي انجام كار موقتا داشته باشد و حداقل به برهه زماني شش ماه عمل كرده باشد و يا اين كه در ارزشيابي هاي اوليه توانسته باشد ۴۵ امتياز كسب كند ثابت نمايد كه از پشتوانه ي مالي كافي براي اسكان در يوكان برخوردار مي باشد . تجربه ي كاري قضيه نياز براي فن اي خاص را دارا باشد . توان هاي اساس ي ارتباطي به زبان انگليسي و يا فرانسوي را داشته باشد . مدل لهجه بستگي به گويش موضوع نياز براي رابطه در محل عمل داراست . خواهان وضعيت پناهندگي نباشد . از آن جايي كه شما براي تصاحب كردن پذيرش از طرز برنامه ي مستخدم حرفه اي به يك شغل نياز داريد، از شما دعوت مي كنيم تا با به كار گيري از بخش بدون پول جستجوي شغل در كانادا به پيدا كردن شغل مناسب خويش بپردازيد . جهت مشورت با ماتماس بگيريد .۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱ برنامه ي سفر تجاري يوكان به دنبال كساني هست كه دست‌كم داراي ۵ سال سوابق ي كاري بوده و بتوانند يك كسب و عمل جديد به منش بيندازند و يا اين كه سهيم تجاري براي يكي از كسب و شغل هاي موجود گردند و يا اين كه درگير كار هاي توليدي و بازاريابي كالاها، خدمات، صادرات، فناوري يا تحقيق در بخش هاي مامان (داراي اولويت) شوند . صلاحيت يگانه متقاضياني هست كه: دست‌كم به زمان ۵ سال به تيتر مديريت ارشد كار داشته باشند يا اين كه اين كه سوابق ي مستقيم كارافريني در مورد ي كسب و كارهاي شبيه با اشكال پيشنهادي را دارا باشند . مهاجر كارافرين بايستي رزومه اي تحويل دهد (از گونه سابقه آموزشي) و همينطور طرح پيشنهادي، اظهارنامه هاي مالي و ديگر اسنادي كه نشان دهنده ي تجارب آن فرد مي باشد ارائه نمايد . (به عنوان مدير يا كارمندي در موسسه اي كه مهارت هاي موضوع نياز براي ما را ذيل پوشش قرار نمي دهد فعاليت كرده هست و مي خواهد بر شالوده كسب و كار خود عمل كند) . دست كم ميزان دارايي هاي خالص وي بايد به ميزان ۲۵۰ هزار دلار كانادا باشد كه از اين ميان، ۱۵۰ هزار دلار آن مي بايست قسمتي از دارايي هاي جاري مثل: پول نقد، اكانت ذخيره در يك موسسه مالي، حالت سپرده گذاري، پوشش هاي مالياتي قابل تبديل به پول و همچنين سرمايه گذاري اي كه به آساني در بازار قابل عرضه باشد مانند سهام تجارت عمومي و اوراق قرضه باشد . حداقل يك بار از يوكان ديدن كرده باشد و در نتيجه، فهمي صحيح از كسب و كار در يوكان و محيط اجتماعي آن به دست اورده باشد . متقاضيان كسب و عمل بايد در بازه ديدار خود از يوكان، با يكي از كارمندان برنامه ي مسافرت در شاخه ي گسترش صنعت و تجارت ملاقات داشته باشد . كسب مهارت هاي ارتباطي مطلوب در يكي از گويش هاي رسمي كانادا به منظور كسب و كار دريوكان

مهاجرت به كانادا

ادامهـ مطلبـ
| ۱۰ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۲:۰۳ | mohajerat
مهاجرت به كانادا، مهاجرت،
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :

آخرین مطالب ارسالی

سرویس وبلاگدهی فارسی یا پارسی رایگان